Güncel

Erkek hemşire yoğun bakımdaki kanser hastasına tecavüz etti

Hemşire tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen 4. evre akciğer kanseri hastası hayatını kaybetti.

Abone Ol

Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören bir hastanın, hemşire tarafından cinsel saldırıya uğradığı iddiası büyük bir şok etkisi yarattı. İddiaya göre, 4. evre akciğer kanseri olan N.C. isimli hastanın bilinci kapandıktan sonra yaşanan olayın ardından hayatını kaybetmesiyle birlikte soruşturma derinleşti.

N.C., 24 Nisan tarihinde Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görmeye başlamıştı. Ancak durumu hızla kötüleşen hastanın bilinci 5 Mayıs'ta kapandı. Bu süreçte, 17 Mayıs'ta görevli olan hemşire E.K. tarafından N.C.'ye nitelikli cinsel saldırı yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre, hemşire E.K. hastanın yanına ilaç vermek bahanesiyle yaklaşmış ve saldırıyı gerçekleştirdi.

Olay, yoğun bakım ünitesinde bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik görevlileri tarafından tespit edilen cinsel saldırı görüntüleri, polise teslim edilerek soruşturma başlatıldı. E.K., polis tarafından gözaltına alınarak yapılan soruşturma sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ege Üniversitesi Hastanesi yönetimi, olayın ardından E.K. hakkında dekanlık tarafından disiplin soruşturması başlattı. Ayrıca, cinsel saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hayatını kaybetti
Ege Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından E.K. hakkında dekanlık tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca yoğun bakımda meydana gelen cinsel saldırıyla ilgili olarak soruşturma sürerken, akciğer kanseri olan N.C.'nin de dün yaşamını yitirdiği ve bugün toprağa verildiği öğrenildi.