Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor Fitch Ratings, Türkiye'nin enflasyon rakamlarında ciddi düşüş bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta düzenlenen bir mitingde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK elebaşı ile gösterilen görüntülerini eleştirdi. Erdoğan, bu görüntüler için "gençlerin kıvrak zekası" ifadesini kullanarak, "Gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü 5 saniyelik bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce katıldığı bir yayında, CHP'nin "Haydi" reklam filminde PKK elebaşının yer aldığı bir videoya atıfta bulunarak, bunun "5 saniyelik kıvrak zekanın ürünü" olduğunu ifade etti.

Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, söz konusu görüntülerle ilgili olarak "5 saniyelik video üzerinde arsızca tepiniyorlar" şeklinde konuştu. Ayrıca, CHP Genel Başkanı'na açıkça oy istendiğini belirterek, bu durumu eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında muhalefeti eleştirerek, "Gerçekleri 5 saniyeye sığdıran gençlerimizin kıvrak zekasının ürünü bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar" ifadelerini kullandı.