Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Kadın Buluşması' programında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, sevgili İstanbullulara, saygıdeğer hanımefendilere, iş dünyasının değerli üyelerine ve dava arkadaşlarına selamlarını ileterek, ülkenin tüm hanımlarını selamladığını belirtti. Ayrıca, gül yüzlü annelere de sevgi ve saygılarını iletti.

Erdoğan, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı'na verilen destek için teşekkür ederek, ikinci turun önemine vurgu yaptı. Seçimlerde elde edilen başarıyla birlikte ülkenin ve evlatların geleceğine dair önemli bir karar verileceğini belirtti ve seçimlere katılım çağrısında bulundu.

Rakip adayıyla ilgili eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, onu SSK'nın batmasına sebep olmuş bir kişi olarak nitelendirdi. Ayrıca, rakibin şantaj ve baskı yoluyla seçmenleri etkilemeye çalıştığını ve hesap uzmanı sıfatıyla vekil dağıttığını ifade etti.

Erdoğan, Selo adlı bir teröristin cezaevinde olduğunu ve rakibin bu teröristin serbest kalmasını istediğini belirterek, oy vermek isteyenlerin doğru tercihi yapmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca, rakibin Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ettiğini ve yargının bu konuda gereken adımları atmadığını ifade etti.

Kadınların siyasetteki önemine değinen Erdoğan, kadınların Türk demokrasisinin gelişiminde büyük bir rol oynadığını ve 15 Temmuz darbe gecesinde tanklara meydan okuyanların da kadınlar olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya Rab Kahhar isminle Netanyahu ve siyonistleri kahru perişan eyle

28 Mayıs seçimlerine son 2 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rehavet uyarısında bulunarak "Öndeyiz duygusunun bizi rehavete sürüklemesine izin vermeyiz." dedi. Erdoğan, sandığın telafisinin olmayacağının da altını çizdi.