Galatasaray'dan Son Dakika Transfer Açıklamaları: Icardi ve Paredes İçin Kapılar Hala Açık

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'dan transfer sürecine dair flaş açıklamalar geldi. Timur, Paris Saint Germain'den Mauro Icardi ve Leandro Paredes ile ilgili son durumu değerlendirdi.

Icardi İçin Umutlar Henüz Sona Ermedi

Galatasaray cephesinden Mauro Icardi transferi ile ilgili son dakika gelişmesi. Erden Timur, PSG'nin Arjantinli golcü için istediği bonservis bedelinde indirime gitmeye başladığını belirtti. Timur, “PSG, Icardi için rakamda belli bir seviyeye düşmeye başladı. Bir aşamaya gelinmek üzere, bitti diyemeyiz. Uğraşıyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan vekili, Galatasaray taraftarının içini rahatlatacak bir diğer açıklamasında ise, "Kimse endişeli olmasın, çok iyi bir takım kuracağımıza herkes emin olsun" ifadelerini kullandı.

Paredes İçin Bekleyiş Sürüyor

Leandro Paredes transferinde ise Galatasaray'ın hala bekleme sürecinde olduğu anlaşıldı. Arjantinli orta saha oyuncusunun kariyer planlarına uygun bir transfer arayışı içinde olduğunu belirten Erden Timur, "Paredes, önce ilk alternatiflerine bakıyor. Oradan gelecek sonuca göre bakacak. Kariyerini ispat etmiş değerli bir oyuncu" dedi.

'İkinci Forvet' Açıklaması

Başkan Vekili Erden Timur'un ayrıca forvet hattına bir takviye daha yapmayı planladıklarını açıkladı. "İkinci forvet almamız lazım. Icardi’nin gelişine göre karar vereceğiz" diyen Timur, Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına dair önemli ipuçları vermiş oldu.

Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor Dilin Polat Tahliye Mi Olacak? Vücuduna Zarar Verdiği İddia Ediliyor

Galatasaray'ın transfer dönemine dair bu son dakika açıklamaları, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, yeni transferlerin takıma katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Takımların yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, Galatasaray'ın transfer süreci de futbolseverlerin yakından takip ettiği konuların başında geliyor.