Emekliler, maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına göre, emekli maaşlarına yüzde 37,66 zam yapılacağı duyuruldu. Ancak gazeteci Fatih Portakal, emekli maaşlarına yapılacak zam oranının bu seviyede kalmayacağını öne sürdü.

Portakal'dan Emekli Maaş Zammıyla İlgili Önemli Açıklamalar

Fatih Portakal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, emekli maaş zammının yüzde 37,56'da kalmayacağını belirtti. Portakal, emeklilere seyyanen zam yapılacağını ve eğer yapılmazsa, yaklaşık 16 milyon emeklinin AK Parti'ye sandıkta unutamayacakları bir ders vereceğini ifade etti.

Diyarbakır'da cezaevinde çok sayıda mahkum ve personel zehirlendi Diyarbakır'da cezaevinde çok sayıda mahkum ve personel zehirlendi

1080Xauto (2)

"Rahatım, Yapacaklar" Diyor Portakal

Gazeteci Portakal, emekli maaşlarına yapılacak zammın, Meclis'te 16 Ocak tarihine kadar tatil olmasına rağmen, acil toplantı yapılması beklentileri arasında olduğunu belirtti. Portakal, paylaşımının devamında "Rahatım, yapacaklar. Elleri mahkum" ifadelerini kullanarak, Meclis'in bu konuda adım atmak zorunda kalacağını söyledi.