Elon Musk, Twitter ve Threads arasındaki rekabetin arttığı bir dönemde, Twitter'ın içerik üreticilerine görüntülenme başına para kazanma imkanı sunacağını duyurdu. Musk, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kullanıcıların YouTube'daki gibi görüntülenme başına gelir elde edebileceklerini belirtti.

Avukattan, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebi Avukattan, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebi

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra platformda bir dizi değişiklik yapmış ve bunun sonucunda tepkilerle karşılaşmıştı. Twitter'ın getirdiği görüntüleme limitiyle ilgili olarak kullanıcılar tepkilerini dile getirmişler ve bu süreçte Threads adlı uygulama büyük ilgi görmüştü ve "Twitter katili" olarak adlandırılmıştı.

Threads uygulaması, 5 Temmuz'dan bu yana 70 milyondan fazla indirme alarak büyük bir başarı elde etti. Elon Musk, Threads'a rakip olmak amacıyla Twitter'a para kazanma özelliğini getirdiğini duyurdu.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi