Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 'değişim' çağrısı ile gündem olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sonrasında yaptığı açıklamada 'değişime önderlik edebilirim' sözleri Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aleni bir şekilde bayrak açtığı şeklinde yorumlandı.

İmamoğlu'nun ardından dikkat çeken bir hamlede bulunan ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun anket verilerin dayalı eleştirildiği bir tweeti beğendi.

Söz konusu tweet'te akademisyen Evren Balta, "Aşağıdaki negatif/pozitif oy verisi Aralık 2022 tarihli. Erdoğan ve KK ülkede negatif duygunun en güçlü olduğu iki siyasetçi. Ama KKya kesinlikle oy vermezdim + vermezdim diyenler %66, RTE için aynı durum %57. İki aday karşı karşıya kalınca daha çok sevilen değil daha az olumsuz duygu beslenen kazandı. İki adaylı seçimlerin doğası bu. Aday önemli, bu kadar basit, bu kadar açık…" ifadelerine yer verdi.

Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Enflasyon tahmini değişti... Memur ve emekli ne kadar zam alacak?