Uzman İsim, Kur Konusunda Uyarıda Bulundu! Serbest Piyasa Çağrısı Yaptı Uzman İsim, Kur Konusunda Uyarıda Bulundu! Serbest Piyasa Çağrısı Yaptı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı satışına ilişkin iddiaların arkasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim ekibinin olduğunu iddia ederek, "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim" şeklinde konuşmuştu.

İmamoğlu cephesinden ise Haluk Bayraktar'ın bu açıklamasına İBB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla yanıt geldi. İBB'nin açıklamasında, Bayraktar'ın sözlerine karşı hukuki sürecin başlatılacağı vurgulanırken, "Ramazan ayında bile iftira ve kumpastan geri durmayanların, bayramda da aynı kötülüklere devam etmesine şaşırmıyoruz. Bu şahıs ve benzerleri sosyal medyada dezenformasyon yaparak, içindeki kin ve nefreti toplumu kutuplaştırmak için kullanıyor. Bu millet sizin kötü aklınıza 31 Mart'ta dersini verdi, vermeye de devam edecektir" ifadelerine yer verildi.