İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) "değişim" tartışmalarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu, "İktidar İçin Değişim" adıyla kurulan internet sitesine 100 binden fazla görüş ve öneri paylaşıldığını belirtti ve toplumun CHP'de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istediğini ifade etti.

Geç Saatte Eve Dönen Kızı İçin Okulu Bastı! Veli Öğretmenlere Saldırdı Geç Saatte Eve Dönen Kızı İçin Okulu Bastı! Veli Öğretmenlere Saldırdı

İmamoğlu, "İktidar İçin Değişim" adıyla kurulan internet sitesinin 1 milyon kez ziyaret edildiğini ve bu süreçte 100 binden fazla görüş ve öneri aldıklarını açıkladı. Bu verilerin, toplumun CHP içindeki değişim talebini net bir şekilde yansıttığını vurgulayan İmamoğlu, lider ve yönetimdeki değişimin hem kuşak hem de vizyon ekseniyle uyumlu olmasını talep ettiklerini belirtti.

Toplumun ihtiyaçlarına uygun net bir vizyon ve politikaların belirlenmesini, kapsayıcı bir demokrasi ve laiklik anlayışının üretilmesini beklediğini dile getiren İmamoğlu, CHP'nin toplumun beklentilerine ve değişen ihtiyaçlara uygun bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurguladı.