Tatil Paylaşımına "Çeşme" Yorumu

Ekonomist Özgür Demirtaş'ın, Yunanistan'ın popüler tatil adası Mikonos'ta çektiği tatil fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşmasıyla başladı her şey. Gazeteci Buket Aydın, Demirtaş'ın bu paylaşımını alıntıladı ve "Hiç Çeşme'ye gitmemiş herhalde" yorumunu ekledi. Bu yorum, kısa sürede büyük bir ilgi gördü ve birçok kullanıcı bu yoruma farklı tepkiler gösterdi.

Kredi Kartı Polemiği

Buket Aydın'ın bu tatil yorumuna cevaben, Özgür Demirtaş'ın verdiği "Kredi kartım bana ait" yanıtı, asıl gerginliğin fitilini ateşledi. Aydın'ın geçmişte "Patronumun kredi kartını kullanıyorum" şeklindeki açıklamaları, Demirtaş'ın bu yanıtında üstü kapalı bir gönderme olarak algılandı.

Çeşme'den Yanıt Var!

Ekonomist Demirtaş, bu tartışmanın hemen ardından Çeşme'de olduğunu belirten bir paylaşım daha yaptı. "İster Mykonos da kullanırım ister Çeşme'de… Allah'ın işine bak bugün de Çeşmedeyim…" mesajıyla, Aydın'ın yorumunu esprili bir dille geri çevirdiğini gösterdi.

Son Anketlere Göre CHP İki Önemli Belediyeyi Kaybediyor! Son Anketlere Göre CHP İki Önemli Belediyeyi Kaybediyor!

Aydın'dan Sert Yanıt

Buket Aydın, Özgür Demirtaş'ın bu göndermelerine sessiz kalmadı. Aydın, yıllar önce katıldığı bir programda bahsedilen kredi kartı konusunun kendisiyle ilgili olmadığını belirtti. Aydın, "Özgür Demirtaş, kendi kartın ama paraları nerelere yaltaklanarak kazanıyorsun o belirsiz" şeklinde sert bir cevap verdi.

Beyin Meselesi

Demirtaş, tartışmanın devamında Aydın'a "Benim iki kulağımın arasında bir organ var adına beyin diyorlar. Ben onu kullanarak para kazanıyorum." şeklinde cevap verdi.

Son Karşılıklı Mesajlar

Tartışmanın sonuna doğru Buket Aydın, Demirtaş'ın yanıtlarını eleştirerek, "Özgür, bana verdiğin yanıt kumaşını ortaya koydu. O çok övündüğün organın; övündüğün kadar çalışmıyor hani iki kulağının arasında olan." dedi.