İzmir'in Buca ilçesinde bir kiralık ev ilanı sosyal medyanın gündemi oldu. Ev sahibi, kiracısından istediği talepler yok artık dedirttirdi. 

Öğretmenlere Özel İndirimli Balkan Turu! İşte Ayrıntılar... Öğretmenlere Özel İndirimli Balkan Turu! İşte Ayrıntılar...

Ev sahibi, kiracısından hem kira istedi hem de üst katta oturan annesine ücreti karşılığınad bakılmasını istedi. Üstelik ev sahibi kiracısını küçük çocuğu olmayan ya da yalnız olan kadın olmasını istiyor. Ev sahibi, kiracısının haftanın altı günü evinde değil annesi ile gece uyumasını ilanda istedi.

İşte o gündem olan ilan:

"Dairemiz merkezi konum olup okula, pazara, AVM'lere yürüme mesafesinde otobüs, dolmuş duraklarına yakın güzel doğalgazlı giriş kat dairedir.

NOT: Evi tutacak kişi önceliğimiz ya yalnız bayan ya da büyük çocuklu anne kız, anne oğlan olacak şekilde verilecektir. Bunun sebebi ev sahibinin annesi 4. katta kalıyor evi tutacak kişi hem ev sahibinin annesine bakacak 7500 TL maaşla hem de 10 bin TL olan kiranın yarısını ödeyecek. Sadece daireyi 5000 TL'ye tutmuş olacak. Gece ev sahibinin annesinin yanında kalacak haftada 1 gün izinli olacak. Geri kalan her gün ev sahibinin annesinde kalacak ve ona bakacak. Tabii bu sırada kendi evine de gidip gelecek. Yani hem ev tutacak yarı fiyatına hem de çalışacak. Teyzemiz yaşlı ama yatalak değil. Sadece alzeymir hastası olduğundan gece tek uyuyamıyor. Bu yüzden gece yanında yatılacak, ihtiyaçları giderilecek, yemeğini falan yapacak orada yemeğini de yiyecek gelecek kişi."

f2-prkpwyaa3tnk-s6Pk