Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak

İSKUR tarafından güncellenen iş ilanlarında, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin personel alacağına dair bir duyuru yer aldı. Yeni ilan, KPSS sınavına girmeniz ya da belirli bir yaş aralığında olmanız gerekmeyen bir iş fırsatı sunuyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyenlerin ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir.

Başvurular 31 Temmuz'a Kadar Sürecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, personel alımlarını Ulaşım Dairesi için gerçekleştirecektir. Başvurular 1 Mayıs'ta başladı ve 31 Temmuz'a kadar devam edecektir. Başvuru yapacak adayların ehliyet sahibi olması ve vardiyalı sistemle çalışmayı kabul etmeleri gerekmektedir.

Şoför Alımı Yapılıyor: İşte Başvuru Şartları

Ehliyet sahibi olan ve iş arayanlar için bu ilan büyük bir fırsat sunuyor. Şehir içi otobüs şoförlüğü için toplamda 50 kişi alınacak. Başvurular hâlâ devam etmekte olup, haftalık çalışma süresi 45 saat olarak belirtilmiştir.

İş Başvurusu İçin Gerekli Şartlar

KPSS şartı olmayan ve yaş sınırı getirilmeyen bu iş için başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

  • Yeni D, eski E sınıfı ehliyeti olmak
  • SRC 2 belgesi sahibi olmak
  • Psikoteknik belgesi sahibi olmak
  • 2 yıl deneyimli olmak

Başvuru İçin İstenilen Belgeler

Yukarıda belirtilen şartları karşılayan adaylar, başvurularını CV, fotoğraf, SRC, ehliyet ve psikoteknik belgelerini hazırlayarak yapabilirler. Başvuruların son tarihi 31 Temmuz'dur.

Başvuru Adresi

Başvurularınızı, Sümer Mah. Çal Cad. No: 59 Merkezefendi Denizli adresine şahsen getirerek yapabilirsiniz.