Polis atama sonuçlarıyla ilgili bekleyiş hâlâ devam ediyor. Yılın belirli dönemlerinde gerçekleştirilen polis atamaları, binlerce polis memuru tarafından dikkatle takip ediliyor. EGM tarafından yapılacak duyuru ile belirlenen polis atama sonuçları, POLNET sistemi üzerinden sorgulanabilecek. Herkesin merak ettiği soru ise "Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinleri belli oldu mu, ne zaman açıklanacak?" oluyor.

AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı

Polis Tayin Sonuçları Açıklandı mı?

Polis tayin sonuçlarının açıklanması için gözler EGM'ye çevrilmiş durumda. Her yıl genelde Mayıs-Haziran döneminde gerçekleştirilen polis tayinleri için, seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte işlemlere başlandı. Bu hafta içerisinde polis ve jandarma tayin sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı anda haberimizde yer vereceğiz.

EGM Tayin Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Emniyet atama sonuçları, başvuran polislere cep telefonlarına SMS üzerinden gönderilecek. Ayrıca, sonuçları POLNET sistemi üzerinden de görüntülemek mümkün olacak. Ataması gerçekleştirilen personel, POLNET sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak atama bilgilerine ulaşabilecek.