Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan Çukur, yeni bölümleriyle tekrar ekranlara dönüyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı ve Necip Memili gibi başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran ve yüksek reytingler elde eden dizi, 4. Sezonun 39. Bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda etmişti. 2021 yılında sona eren bu popüler yapım, uzun bir aranın ardından yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Eski Başkan Çiçek: 'Kimse bu işin kolay olacağını zannetmesin' Eski Başkan Çiçek: 'Kimse bu işin kolay olacağını zannetmesin'

Dizinin yeniden başlaması izleyicileri heyecanlandırıyor

2017'de başlayan ve kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çukur, aldığı final kararına rağmen izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Bu kararın ardından, Çukur'un devamı niteliğindeki Üç Kuruş dizisi de kısa bir süre sonra final yaparak ekranlara veda etmişti. Şimdi ise, Çukur'un hayranları, dizinin tekrar başlayacak olmasının mutluluğunu yaşıyor.

Dijital platformda yayınlanacak yeni bölümler

Çukur'un yeni sezonunun nerede yayınlanacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Son gelen bilgilere göre, dizi artık dijital bir platformda seyircisiyle buluşacak. Ancak hangi platformda yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Yeniden başlayacak olan dizide, Aras Bulut İynemli'nin yine başrolde olacağı iddia ediliyor. Yeni sezonda izleyicileri hangi sürprizlerin beklediği ise merak konusu.