E-okul sisteminin kapanma tarihi, MEB tarafından yapılan son düzenlemeye göre, karnelerin verildiği güne kadar öğrenci girişi ve veli girişine açık olacak. Ancak, Bakanlığın veri merkezinde yapılacak olan sistem bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle, 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 22:00 ile 28 Ocak 2024 Pazar günü saat 23:59 arasında MEBBİS, e-Okul, DYS gibi servisler hizmet veremeyecektir. Bu süre zarfında e-okul sistemi kısa bir süreliğine kullanılamayacak.

E-okul karne notları ve devamsızlık girişleri devam etmektedir. Öğretmenler, bu hafta ortasına kadar e-okul sistemine karne notlarını girmesi beklenmektedir.

E-okula giriş yapamayanlar için öğrenci ve veli bilgilerini görmek için e-okul VBS girişini kullanabilirler. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) için "e-okul.meb.gov.tr" adresine giriş yapılmalı ve istenilen bilgiler doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmelidir. Sisteme giriş yapıldıktan sonra, karne notları, devamsızlık sorgulama ve öğrenciye dair diğer bilgilere ulaşmak mümkündür.

Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, birlikte yemek yedi Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu, birlikte yemek yedi

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ