Eğitim-öğretim yılının son haftasına kadar e-okul girişi açık kalmaktadır. Not, karne ve devamsızlık bilgilerine erişim sağlayabileceğiniz e-okul giriş ekranının kapanma tarihi, karnelerin veriliş tarihi olan 16 Haziran 2023'ten birkaç gün önce olabilir.

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ise öğrenci, öğretmen, veli ve idare için karne gününe kadar açık olacaktır. Bu süre boyunca not, karne ve devamsızlık bilgilerine erişebilirsiniz.

Karne not ortalaması ise ilk birinci yazılı puanın, ikinci yazılı puanın ve varsa üçüncü yazılı puanın toplanarak sınav sayısına bölünmesiyle hesaplanır. Tüm dersler için notlar toplanır ve ders sayısına bölünerek ortalama hesaplanır.

Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

Sonuç olarak, e-okul giriş ekranının ne zaman kapanacağına dair kesin bir bilgiye sahip olamamakla birlikte, genellikle karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatıldığı bilinmektedir. Okul yönetiminin belirlediği takvimi takip etmek ve gerekli bilgileri ilgili okuldan veya e-okul sisteminden kontrol etmek en doğru bilgilere ulaşmanızı sağlayacaktır.