İslam Memiş'ten uyarı: Dolar ve altında sert dalga geliyor İslam Memiş'ten uyarı: Dolar ve altında sert dalga geliyor

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral'in restoranda yediği döner ve tatlıyı beğenmeyerek hesap ödemeden ayrılması üzerine soruşturma başlatıldı. Sosyal medyada büyük tepki çeken olay sonrası yapılan açıklamada, Kaymakam Meral'in kendisine kumpas kurulduğunu iddia ettiği belirtildi.

Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Sabah gazetesine konuşarak olayı çarpıtma olarak nitelendirdi. Restorandaki yemekte cüzdanının yanında olmadığını belirten Meral, "Beni yemeğe davet etmişti zaten iki arkadaş. Gülerek konuşuyorum videoda farkındaysanız. Lokanta sahibine 'Etiniz çok lezzetli ancak geçen gün daha güzeldi, bu biraz sert olmuş.' dedim. Arkadaşlar hesabı ödeyeceklerdi. O da 'Kaymakam Bey, canınız sağ olsun.' dedi." şeklinde konuştu.

Meral, olayın ardından lokanta sahibiyle görüştüğünü ve haberlerden sonra özür dilediğini ifade etti. Ancak, işletme sahibi Ferhat Kodat, özrü kabul etmediğini belirterek, "Eşim ve 35-40 müşterimin yanında bana bağıran kişinin özrünü kabul etmiyorum." dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, Artvin Valiliği de bir açıklama yaparak, "Bugün medyada yer alan konu ile ilgili Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında İçişleri Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek soruşturma başlatıldı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verdi.