Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler... Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler...

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde, özel bir hastanede çalışan bir doktorun kimlik bilgileri, mesai saatleri dışında gerçekleştirilen kaçak ameliyatlarla ilişkilendirildi. Olayın ardından 3 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlemler başlatıldı.

Sultangazi'de bulunan bir özel hastanede, doktor G.D.'nin (53) kimlik bilgilerinin kullanılmasıyla gerçekleşen kaçak ameliyat olayı polis ekiplerinin dikkatini çekti. Yapılan incelemeler sonucunda, ameliyatları gerçekleştiren kişinin D.N. (40) olduğu ve ameliyat olan 2 kişinin de şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin yakalanması için başlatılan operasyon sonucunda D.N. ile ameliyatları birlikte gerçekleştirdiği belirlenen M.K. (32) ve K.İ. (63) gözaltına alındı. Şüpheliler, özel belgede sahtecilik suçlamalarıyla ilgili yürütülen tahkikatın ardından adli makamlara sevk edildi. K.İ. adli kontrol hükümleri uygulanırken, M.K. ve D.N. tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.