"Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile aile bireylerinin de içlerinde olduğu 18 kişiye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 12 kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Dilan Polat'ın ifadesi sırasında ortaya çıkan bazı detaylar dikkat çekti.

Dilan Polat, suçlamaları reddederek, "Sosyal medya sayesinde büyük bir takipçi kitlesi kazandım. Bir hikayem 24 saat içinde 6 milyon görüntülenme alıyor, güzellik merkezimde yüzlerce ürün satılıyor." dedi.

Ancak, en fazla dikkat çeken detaylardan biri, Dilan Polat'ın çalışanına verdiği şoke edici bir talimattı. Polat'ın, güzellik merkezine yapılan polis baskını sırasında çalışanıyla yaptığı mesajlaşma ortaya çıktı. Çalışan, polislere telefonunu verdiğini söyleyince, Polat'ın "WhatsApp konuşmalarını ve grupları silin" şeklinde talimat verdiği görüldü.

DİLAN POLAT VE ÇALIŞANININ MESAJLAŞMALARI


Konuşmanın İçeriği:


BURCU GÜLEN : alo


DİLAN POLAT : efendim burcu


BURCU GÜLEN : dilan hanım şey cansunun telefonunu aldılarda onlarda galiba


DİLAN POLAT : cansunun şahsi telefonunu niye alıyor ki


BURCU GÜLEN : bilmiyorum sen buranın nesisin dedi ondan sonra işte cansu dedi ki müdürüyüm dedi alayım telefonunu dedi aldı (diğer hedef engin polat konuşur: cansu telefonunu vermesin ne alakası var)


BURCU GÜLEN : aldılar direk mesajları


ENGİN POLAT : avukat geliyor avukata söylesin


BURCU GÜLEN : dilan hanım bence siz dilan hanım bence siz şey yapın mesajları geri çekin bizde hemen çıkalım gruptan silelim yönetici siz misiniz grubu direk silin


DİLAN POLAT : grupları komple sil hayatım temizlede sonra hepsini

Konuşmanın İçeriği:


BURCU GÜLEN : alo efendim dilan hanım DİLAN POLAT : ordalar mı hala


BURCU GÜLEN : evet evet hala burdalar şey şuan girişte bilgisayarları filan kontrol ediyorlar cansuyla birtanesi de yukarı filan çıktı hala burdalar


DİLAN POLAT : magazin falan geldi mi


BURCU GÜLEN : yok yok magazin yok da zaten bizim kadınlar magazin gibi dilan hanım

DİLAN POLAT : hımm BURCU GÜLEN : yani gelmesine de çokta gerek yok bence hepsi çekiyor çünkü


DİLAN POLAT : izin vermeyin


BURCU GÜLEN : şey avukat naparlarsa yapsınlar hiç bir şey yapmayın diyor yani cansunun telefonu aldırmamış galiba


DİLAN POLAT : almışlar mı


BURCU GÜLEN : he hazalında almışlar cansununda almışlar siz yolda mısınız geliyor musunuz


DİLAN POLAT : hıhı yoldayım canım


BURCU GÜLEN : tamam tamam dilan hanım

Balıkesir'de Bir Kuryenin Öldürüldüğü Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı Balıkesir'de Bir Kuryenin Öldürüldüğü Anlar Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Dilan Polat, ifadesinde kendisine kayıtlı mal varlığı hakkında bilgi vermezken, çeşitli şirketlere sahip olduğunu ve geçmişte iş ortaklarıyla bulunduğunu belirtti. Ancak, bu işlerle eşi Engin Polat'ın ilgilendiğini savundu.

Polat aynı zamanda sosyal medya kitlesi kazandırmanın ve ticaretin büyümesinin sosyal medya sayesinde gerçekleştiğini belirtti ve işlerinin tamamen yasal olduğunu iddia etti.