Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler, güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen'e çevrildi. Güngen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialar sonrasında, Güngen çiftinin sosyal medya hesapları mercek altına alındı.


Geçtiğimiz günlerde haklarında haklarında çıkan  “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” iddiaları sonrası tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ikilisi gündemin en çok konuşulan isimlerinden. Polat ailesinin davasıyla beraber dikkat çeken bir başka isim ise güzellik merkezi sektörünün tanınmış isimlerinde Neslim Güngen oldu.


Geçtiğimiz haftalarda Dilan Polat dosyasıyla yakından ilgilenen Avukat Feyza Altun'un tepki gösterdiği Güngen, Instagram hesabından bir dizi açıklamalarda bulundu.


Instagram'da 6.5 milyon takipçisi bulunan Güngen, açıklamalarına "Bazı yorumlar ve DM'ler haddini fazlasıyla aşıyor. Bunların ekran görüntülerini alacağım, avukatıma atacağım ve suç duyurusunda bulunacağım" diyerek başladı.


"HELALİNDEN KAZANIYORUZ"


"Allah'ıma şükürler olsun, bu zamana kadar ne ben ne de eşim elimizi hiç kirletmedik. Helalinden kazanıyoruz. Kredimizi çekiyoruz, borçlarımızı ödüyoruz. Birisi bir yanlış yaptı diye herkes aynı yanlışı yapacakmış algısı yaratmayın." dedi.


Açıklamaları sonrası bir takipçisinin "sıra size de gelecek" mesajı sonrası Güngen, "Benim içimden geçsinler, benim bir yanlışım yok. Allah'ımıza şükürler olsun ki. Bugüne kadar çok şükür kara para aklamadım. Nasıl aklanır onu da bilmem."" ifadelerini kullandı.


"BENİM DİLAN'A FAYDAM BAŞKA BİR ŞEYİM OLMADI"


Dilan Polat hakkında da konuşan Güngen, "Dilan da normal şartlarda çok güzel para kazanır... Arkada başka bir şeyler var. Belki birilerinin oyununa geldiler bilmiyorum.  Benim Dilan'a faydamdan başka hiçbir şekilde zararım dokunmadı." diye konuştu.


Güngen çifti'nin dikkat çeken sosyal medya paylaşımları:

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik