Kamudanhaber- Özel Haber

Oktay Yılmaz

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan resmi yazıyla duyurulan deprem bölgesindeki 11 ilde okul öncesi öğrencilere ücretsiz bir öğün yemek verilmesi planlanan uygulama, bir ay geçmesine rağmen birçok il ve ilçede henüz başlamamış durumda.

Depremlerin yarattığı olumsuz etkileri en aza indirmek ve çocukların eğitimlerine devam edebilmelerini sağlamak amacıyla yapılan bu planlı öğünlerin bir an önce başlaması ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması büyük bir önem taşımaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu konuda gerekli adımları hızla atarak, deprem bölgesindeki öğrencilere verilmesi planlanan ücretsiz öğünlerin başlatılması beklenmektedir.

Veliler ve kamuoyu, bu uygulamanın bir an önce hayata geçirilmesini ve depremzedelerin mağduriyetlerinin en aza indirilmesini beklemektedir.

İşte Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan resmi yazı...

Ücretsiz Bir Öğün Beslenme (1)-1

Ücretsiz Bir Öğün Beslenme (1)-2

Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar