Kocaeli'nin Karadeniz'e uzanan tatil beldesi Kandıra, mevsim koşullarının olumsuzlaşmasıyla önemli bir uyarı aldı. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşullarının güvenliği tehdit etmesi nedeniyle bölge sakinlerine ve tatilcilerine yarın için denize girmek yasaklandı bilgisi verildi.

20 bin öğretmen ataması kılavuzu yayınlandı 20 bin öğretmen ataması kılavuzu yayınlandı

Kocaeli Kaymakamlığından Yasak Kararı

Kandıra'da denize girişi tehlikeli kılan hava ve deniz koşulları nedeniyle, Kocaeli Kaymakamlığı önemli bir karara imza attı. Açıklama ile, tüm plajlarda yarın denize girmek yasaklandığı bildirildi. Kaymakamlıktan gelen uyarı, Kandıra'daki tüm plajlarda geçerli olacak.

Vatandaşlara Uyarı: Yasaklara Uyunuz!

Kocaeli Kaymakamlığı, yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek amacıyla vatandaşlardan yasaklara uymalarını ve denize girmemelerini istedi. Kaymakamlık, vatandaşları ve tatilcileri duyarlı olmaya ve kendi güvenlikleri için yasağa riayet etmeye çağırdı.

Kocaeli Kandıra'da Deniz Keyfi Yarına Ertelendi

Göz alıcı doğası ve serin sularıyla bilinen Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki plajlar, bu sefer olumsuz hava şartları nedeniyle gündemde. Yetkililerin denize giriş yasağı kararı, vatandaşların ve tatilcilerin deniz keyfini yarına erteledi. Vatandaşların can güvenliğini öncelikli tutan bu karar, Kandıra'nın tüm plajlarında geçerli olacak.