Bir anda borç batağına saplanabilirsiniz. Mobil bankacılık kullananlar dikkat Bir anda borç batağına saplanabilirsiniz. Mobil bankacılık kullananlar dikkat

Kocaeli'nin Yavuz Sultan Mahallesi'nde, belediye işçileri tarafından denizde sürüklenen bir ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Deniz polisleri tarafından sudan çıkartılan erkek cesedinin öldüğü tespit edildi. Kimlik bulunamayan ceset, otopsi için morga götürüldü.

Yapılan araştırmalar sonucunda cesedin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül'e ait olduğu belirlendi. Akgül'ün borsada iddia edilen 2.5 milyon TL'lik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

Olay, Yavuz Sultan Mahallesi 60 Evler Sahil mevkiinde meydana geldi. Belediye işçilerinin gördüğü sürüklenen cismin ardından başlatılan operasyon, deniz polislerinin cesedi sudan çıkarmasıyla sonuçlandı. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, kimliğin tespiti için yapılan araştırmada Adem Akgül olduğu belirlendi.

Akgül'ün borsada yaşadığı iddia edilen mali kaybın detayları henüz net değil, ancak bu durumla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Akgül'ün ani ölümü çevresinde şok etkisi yaratmış durumda.