Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor" Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'teki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2024 yerel seçimlerine ilişkin önemli mesajlar verdi ve muhalefeti eleştirdi. Konuşmasında, muhalefetin ülkeyi yönetecek yetenekten yoksun olduğunu ve amaçlarının sadece kendi siyasi ikbalini korumak olduğunu vurguladı.

Erdoğan, "Muhalefetin içler acısı durumunu yaşadıklarımız gösterdi. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yoktur" şeklinde konuştu.

Ayrıca, 2024 Mahalli İdareler Seçimi'ne de değinen Erdoğan, Türkiye'nin istikrarını sürdürmek adına geçmiş seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlere de önem verdiklerini ve Bitlis'in 2019'da olduğu gibi 2024 seçimlerinde de geleceğine sahip çıkacağına inandığını ifade etti.

Erdoğan ayrıca, Bitlis'te gerçekleşen kamu ve özel sektör yatırımları hakkında da konuşarak, şehrin özel sektör yatırımlarıyla dikkat çektiğini ve bu tür yatırımları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.