Mesleki Çalışma Döneminde Öğretmenlere Ödenecek Ek Ders Ücretleri Mesleki Çalışma Döneminde Öğretmenlere Ödenecek Ek Ders Ücretleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile işbirliği açıklaması yaparak, 81 ilin yerel yönetimlerini masaya yatırıp nasıl kazanacaklarına dair planlarını değerlendirdi.

Erdoğan'ın açıklamalarına göre, bu işbirliği çerçevesinde görevlendirilen yetkililer, 81 ildeki seçim stratejilerini görüşecek ve nihai kararları alacaklar. Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, bu ittifakın temsilcilerinin yerel seçimlerde millete en iyi hizmeti sunacak adaylarla sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Erdoğan, yerel seçimlerde CHP'nin "çöp, çamur, çukur siyaseti" olarak adlandırdığı taktikleriyle mücadele edeceklerini ve şehirlerin idaresini Cumhur İttifakı'nın temsilcilerine teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bu açıklamalarla birlikte, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde nasıl bir strateji izleyeceği ve MHP ile işbirliğinin nasıl şekilleneceği önemli bir gündem maddesi olarak ortaya çıkmış oldu.