Geçtiğimiz hafta Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunan CHP'li Tanrıkulu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerini asılsız sözlerle karalamaya çalıştığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözlerle tepkisini dile getirdi:

Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağış Beklenen İller Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağış Beklenen İller

''Milletimizin asırlık hayallerinin sembolü olan Türkiye Yüzyılı'nı sizlerin de gayretleriyle hayata geçirmekte kararlıyız. Türkiye Yüzyılı ile aynı zamanda istiklal ve istikbalimiz uğrunda can veren aziz şehitlerimize olan vefa borcumuzu da bir nebze olsun ödeyeceğiz. Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse set vuramayacaktır. Ancak ülkemizin bu kararlılığının birilerinin uykusunu kaçırdığı anlaşılıyor. İşte görüyorsunuz, sözde milletvekili ama terörist müsveddesi. Benim kahraman askerime Mehmetçiğime nasıl laflar atıyor, nasıl hakaretler ediyor herhalde televizyonlarda izlediniz. Bunlara gereken dersi devlet olarak da, yargı olarak da bizim verme mükellefiyetimiz var. Biz ikinci sınıf demokrasiye evet demiyoruz. Birinci sınıf demokrasi. İkinci sınıf hak ve özgürlüklere, ikinci sınıf ekonomiye mahkum ve mecbur edenler bizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdan ciddi manada rahatsızlık duyuyor.''