Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki AK Parti 4. Olağanüstü Kongre salonunun önünde açıklamalarda bulundu.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Bizde kongre, sandalyelerin havada uçuştuğu şekilde yapılmaz. Bakın burada muhabbet var. Kongrelerimizi her zaman kardeşlik havasında icra ettik."

"Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı öyle bir kadro olarak bundan sonra geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz."

"Partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim milletimize karşı bizleri mahcup etmesin."

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerini AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle başardık. 17. zaferimize imza atmış olduk. Durmak yok hep beraber yürüyoruz."

"Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırı ve iftiraya, terör örgütleriyle iş tutan nice bedbahtlara izin vermedik. Bu topluluk birbirinden kopmadı. İhanet edenler oldu, onlar yoluna biz de yolumuza."

"Kampanya dönemi boyunca gece gündüz çalışan vatandaşlara ve yurt dışında yaşayan gurbetçi kardeşlere teşekkürlerimi sunuyorum."

"Her gün bir önceki günden daha fazla çalışarak yerel seçimlere hazırlanacağız. 14 ve 28 mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart'ta da AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi yine göğüsleyeceğiz."

"Ne oldu o masaya? 6'lı masa dediler, 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler, şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına kongre salonunda devam edeceğini açıkladı.