AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var AYM Başkanı Özkaya: Yargı Organları Arasında İyi Bir İletişime İhtiyaç Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile birlikte Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Törende, Mehmet Barlas'ın eşi Canan Barlas ve oğlu Cemil Barlas'a taziyelerini iletti.

Cenaze namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakanlardan Tansu Çiller, eski İçişleri Bakanları Muammer Güler ve Mehmet Ağar, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Galatasaray Spor Kulübü eski başkanları Faruk Süren, Adnan Polat, milletvekilleri, siyasiler, ailesi, yakınları ve meslektaşları eşlik etti.

Cenaze namazının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler tabuta omuz vererek cenaze aracına taşıdılar. Mehmet Barlas'ın cenazesi defnedilmek üzere Yeniköy Mezarlığı'na götürüldü.

Mehmet Barlas, gazeteci ve yazar kimliğiyle tanınan bir isimdi. Türkiye'nin önde gelen gazetelerinde ve televizyon kanallarında görev yapmıştı. Vefatı, medya ve siyaset dünyasında büyük bir üzüntü yaratmıştır. Yakınları, meslektaşları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.