Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yüksek katılım nedeniyle tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti ve hangi tercihi yapmış olursa olsun, sandık başına giden herkese şükranlarını sundu. Olgunluk sergileyen millete ve seçilen milletvekillerine başarılar diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak

Ayrıca, deprem bölgesine bir ziyaret gerçekleştireceğini belirten Cumhurbaşkanı, miting düşünmediğini ancak toplantı gibi etkinlikler düzenleyebileceklerini ifade etti. Depremzedelere yönelik hakaretlere de değinen Erdoğan, Cumartesi ve Pazar günlerinde bölgeyi ziyaret edeceklerini ve moral verme çabası içinde olacaklarını belirtti.

Erdoğan ayrıca, Hatay Defne'deki hastane konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Devlet Hastanesi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini ve elektronik aksamın yerleştirildiğini ifade ederek, belki de yakında açılışının gerçekleşebileceğini söyledi.