Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, stadyumda kurulmuş olan çadır kenti ziyaret ederek depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunup, depremden yakınlarını kaybedenlere de taziyelerini iletti.
Biz sizlerin hizmetkarınızız, ne gerekiyorsa onları yapacağız
Vatandaşları dikkatle dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sizlerin hizmetkarınızız, ne gerekiyorsa onları yapacağız” ifadesinde bulundu. Erdoğan depremden etkilenen vatandaşlara “Yılmak yok, yılmayacağız. En kısa zamanda da bu sıkıntıları inşallah aşacağız” dedi.


Bu felaketi de inşallah kısa sürede atlatacağız
"Rabbim sabrınızı arttırsın. Kahramanmaraş yıkılmaz. Sütçü İmam'ın Kahramanmaraş'ı yıkılmaz. Allah yardımcımız olsun. Allah sabırlar versin. Elden ne geliyorsa yapacağız. Süratle de bu işleri inşallah bitireceğiz. Bir de tabii arzu edenleri biz Antalya'ya geçici bir zaman için hızla gönderebiliriz. Oradaki otellerde misafir ederiz. Yemesi içmesi her şeyi bu otellerde halledilecek. Birinci derecede Antalya Alanya'yı yapacağız. Eğer böyle bir şeyi kabullenirseniz bir an önce sizleri oralara gönderebiliriz. Çok büyük geçmiş olsun. Büyük bir felaket. Bu felaketi de inşallah kısa sürede atlatacağız. Evlerinizi bir yandan yapacağız. Biraz zaman alacak ama halledeceğiz. Köydeki evinizi hemen hallederiz. Burası biraz gecikir. Burası şu anda 1 yıllık plan içinde inşallah. Bir taraftan enkazlar kalkacak. Bir taraftan da inşaatları yapacağız” sözlerini dile getirdi.