Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilkokul öğrencilerinin ailelerine yönelik olarak 330 TL destek ödemesi yapacaklarını açıkladı. Bu sayede aileler, çocuklarının okul masraflarını daha rahat karşılayabilecekler. Başvuru için çocuklu ailelerin ilgili kanallara başvurması gerekmektedir.

Mansur Yavaş'tan Müjdeli Duyuru

Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçim sıkıntısı çeken çocuklu ailelere bu desteği sağlayacaklarını duyurdu. Böylece, ailelerin yaşam şartlarına bir nebze olsun katkı sağlanacak.

Uzmanlar, MB'nin faiz kararına ne dedi? Uzmanlar, MB'nin faiz kararına ne dedi?

330 TL'lik Destek Ödemesi Detayları

Artan enflasyon ve kötüleşen ekonomi nedeniyle geçinmekte zorlanan ailelere yönelik destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, Ankara Büyükşehir Belediyesi de çocuklu ailelere 330 TL destek sağlayacak.

Binlerce Öğrenci ve Aile Faydalanacak

Projede pilot ilçe olarak Altındağ ve Mamak belirlendi ve bu ilçelerde yaşayan 14 bin çocuklu aileye kantin desteği sağlanacak. Projenin ilerleyen dönemde genişletilerek 60 bin öğrenciye katka sağlaması da hedefler arasında.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklu ailelere sağlayacağı 330 TL'lik destek ödemesi, binlerce öğrencinin okul masraflarında büyük bir yardım sağlayacak. Ailelerin başvuru yaparak bu desteği almaları, çocuklarının eğitimine katkıda bulunacak.