Korona virüsün çıkış noktası olan Çin’de, yeni virüs alarmı verildi. Yeni virüs Avrupa’ya kadar ulaşırken; 3 önemli etkisi bildirildi.

Çin'de ortaya çıkan 2019 yılında meydana gelen ve bütün dünyaya altüst ederek milyonlarca insanın yaşamını yitirmesine yol açan Covid-19 (koronavirüs) sonrası yeni bir virüs görüldüğüne dair haber yayıldı.

Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor

Çin'e panik yaratan gizemini koruyan virüs, iki ülkedeki yetkili olan yöneticilerin tespitlerini doğrulamasından sorma Avrupa’ya ulaştı.

Danimarka ve Hollanda'da da görülen virüsün vücutta boğaz ağrısı, tükenmişlik ve sürekli öksürük gibi belirtileri içeriyor.

UYARILIYOR..

Korona çakması pnömoni virüsü Çin’de haftalarca panik anları yaşattı.

Çin'e panik yaratan virüs Avrupa'yı da vurdu. Hem Danimarka hem de Hollanda'daki tıbbi görevliler, virüsün bu ülkelerde de ortaya çıktığını bildirdi.

YENİ VİRÜSÜN 3 ÖNEMLİ ETKİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Haftalardır belirlenemeyen, gizemli virüsün insan sağlığı üzerinde üç önemli etkisi ortaya çıktı. Belirtiler arasında boğaz ağrısı, tükenmişlik ve kalıcı öksürük gibi faktörler vurgulandı.