Seçimlerin kaybedilmesinin ardından CHP'de 'değişim' çağrısıyla öne çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da genel başkanlığa göz kırpan açıklamalarda bulundu.

Akaryakıtta çift zam tabelaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları.. Akaryakıtta çift zam tabelaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları..

CHP'de Genel Başkanlık için başlayan yarış, gün geçtikçe kızışmaya devam ederken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeniden aday olup olmayacağı konusu kamuoyunun en çok merak ettiği konu başlıkları arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü televizyon yayınında, 'Kurultayda aday mısınız?' sorusuna yanıt vererek, "Aday olmam, aday gösterilirim" ifadelerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine ilişkin konuşan dün akşam konuk olduğu programda konuşan Bülent Kuşoğlu, şu ifadeleri kaydetti:

''(Kılıçdaroğlu'nu) Partiden bir kesim muhakkak aday gösterecektir. Geçmişte de öyle oldu. Aday göstereceğiz ama Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu yarış çok adil bir şekilde yapılır."