CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısının sızdırılmasına ilişkin açıklama yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, parti olarak bu toplantıdan haberdar olmadıklarını belirtti. Öztrak, toplantının etik dışı olduğunu vurgulayarak, partinin geleneklerine uygun olmadığını ifade etti. Ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasındaki görüşmenin tartışmalarını gereksiz bulduklarını dile getirdi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantının ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı düzenledi ve sızdırılan toplantıdan CHP'nin haberi olmadığını açıkladı. Öztrak, bu tür bir toplantının parti geleneklerine uymadığını ve etik olmadığını belirtti.

Öztrak, "Millet zulüm altındayken zoom konuşmasını doğru bulmuyoruz. Partimizin hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan bir toplantıyı doğru bulmuyoruz. Yarışmaya 'Evet' diyoruz, ancak bu süreçte partimizin yıpratılmasını doğru bulmuyoruz. Genel merkezimizin de bu görüşmeden haberi yoktu. Partimizin yönetimi 100 yıllık partimizi limana yanaştırmaya kararlıdır" şeklinde konuştu.

CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak CHP ve MHP Liderleri Kritik Görüşme İçin Hazırlıklarını Tamamladı! Büyük Buluşma TBMM'DE Olacak

Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasında gerçekleşen görüşmeye ilişkin tartışmalara da değindi. İki genel başkan arasındaki görüşmenin konusu ve varılan mutabakat hakkındaki tartışmaları gereksiz bulduklarını ifade etti.