İttifak arayışlarını gelecekte toplumsal tabana yayacaklarını belirten Özel, bu sürecin partiler arasında sürdürülebilir bir diyalogu teşvik etme amacını taşıdığını vurguladı.

Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı Okula Gizlice Aldığı Biber Gazı Sınıfta Patladı! Öğrenciler Ambulans ile Hastaneye Alındı

Konuşmasında yurt sorunlarına da değinen CHP lideri, yaşanan problemlerle ilgili çözüm arayışlarını sürdüreceklerini ve öğrenci yurtlarındaki olumsuz durumları takip edeceklerini belirtti. Ayrıca, şikayet hattı oluşturacaklarını ve sorunların ilgili kişiler tarafından çözüme kavuşturulmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

Özel, kadın temsilindeki eksikliği eleştirerek partisinin içinde yapacakları düzenlemelerle kadın temsilini artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Aynı zamanda, tüm memur ve işçilere kira yardımı yapma çağrısı yaparak sosyal konulardaki çözüm önerilerini gündeme taşıdı.

Deprem konusuna da değinen Özgür Özel, iktidarın depreme yönelik yetersiz önlemlerini eleştirdi. İstanbul'daki depremlere karşı alınan önlemleri yetersiz bulan Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda ciddi adımlar attığını belirtti.

Son olarak, İYİ Parti ile yaşanan ittifak sürecine değinen CHP lideri, İYİ Parti'yi geçmişteki iş birliği yaptıkları ve kıymet verdikleri bir parti olarak niteledi. İYİ Parti'nin seçimlerde iyi adaylar çıkardığını söyleyen Özel, "Eski dosttan düşman olmaz" ilkesine vurgu yaparak ittifak arayışlarını geniş bir toplumsal zemine yayacaklarını dile getirdi