Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da bulunan 389 muhtelif arsayı 28-29 Kasım 2023 tarihlerinde açık artırmayla satışa sunacak. Bu arsalar, alıcılar tarafından bağ, bahçe, sanayi alanı ve iş yeri gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilecek.

Açık artırma, 28-29 Kasım 2023 tarihlerinde Ankara The Green Park Otel'de saat 10.30'da gerçekleştirilecek. Ayrıca, online katılımın mümkün olduğu bu açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Satışa çıkan 389 muhtelif arsa KDV'den muaf tutuluyor. Satış şartlarına göre, alıcılar ödemenin yüzde 25'ini peşin olarak yapacaklar, kalan tutar ise 24 ay vadeyle ödenebilecek. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

Ücretsiz Doğal Gaz Desteği Sona Mı Erdi? Bakanlıktan Açıklama Geldi Ücretsiz Doğal Gaz Desteği Sona Mı Erdi? Bakanlıktan Açıklama Geldi

Ankara'nın zemin açısından güvenli bölgelerinden biri olması ve uygun fiyatlarla sunulan arsalar, vatandaşlar arasında yoğun ilgi görüyor. Açık artırma toplantısına katılmak isteyenlerin önceden Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin belirlediği hesaba katılım teminatı ödemeleri gerekiyor.