Türkiye İş Bankası, finans sektöründeki yeni müşteri kazanım kampanyalarına devam ederek, sıfır faizli "Hoş Geldin Kredisi" kampanyasını başlattı. Ülkenin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası, bu kampanya ile yeni müşterilerine ve daha önce bankanın ürünlerini kullanmış olan gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor.

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı. Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atamasına İlişkin Kılavuz yayımlandı.

2023 yılında ikinci kez düzenlenen bu kampanya ile 100 bin TL'ye kadar olan kredi talepleri için 6 ay vadeli sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuluyor. Detaylı bilgiler isbank.com.tr adresinde yer alıyor ve kredi başvuruları Türkiye İş Bankası şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

Bankaların yeni müşteri kazanma amacıyla düzenlediği kampanyalar, müşterilere finansal destek sağlama noktasında önemli fırsatlar sunuyor. Türkiye İş Bankası'nın sıfır faizli "Hoş Geldin Kredisi" kampanyası da bu trende uygun bir örnek olarak öne çıkıyor.