KOÇ
Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda zorlanacağınız bir gün olacak. Özellikle fikirlerin çatıştığını hissettiğiniz noktada kendinizi ifade etme anlamında büyük bir problem yaşayacaksınız. En iyi çözümün mantıksal çizgiden yana olduğunu göreceksiniz. İlgili herkes için en iyi durumu bulmak için birlikte çalışın.

BOĞA
Sevgili Boğa burçları, bugün çok sayıda sözsüz iletişimin açığa çıktığını göreceksiniz ve sadece kulaklarınızla değil, aynı zamanda gözlerinizle ve kalbinizle de dinlemelisiniz. Aklınızı yeni fikirlere açık tutun. Herhangi bir yargıda bulunmadan önce başkalarının düşüncelerini bitirmesine izin verin.

İKİZLER
Sevgili İkizler burçları, bugün kısa bir yolculuğa çıkmak için beklenmedik bir fırsat bugün kendini gösterebilir. Mevcut çevrenizden uzaklaşmanın ve diğer yaşamları keşfetmenin zamanı geldi. Kendinize bir rota belirleyin ve yola çıkın.

YENGEÇ
Sevgili Yengeç burçları, bugün odaklanma konusunda sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bugün fikirlerinizie her zamankinden daha fazla güvendiğiniz bir gün olacak. Duyduğunuz her şeye katılmanız sizin için önemli olmayabilir, ancak en azından onu dinleyin ve bakış açınıza bazı unsurları dahil etmeyi ciddi olarak düşünün. Sırf yeni ve sizinkinden farklı oldukları için diğer fikirleri göz ardı etmeyin.

ASLAN
Sevgili Aslan burçları, bugün düşüncelerinizi aktif olarak ifade edin. Geride durmanın ya da olayları görmezden gelmenin zamanı değil! Başkalarına güçlü, düşünceli bir mesaj iletme gücüne sahipsiniz, bu yüzden zihninizi kullanma fırsatından vazgeçmeyin.

BAŞAK
Sevgili Başak burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha yorgun ve karamsar hissedebilirsiniz. Adeta hayat düzenizin içinde kaybolduğunuzu ya da bir labirente sıkıştığınızı düşünebilirsiniz. Sırf uyum sağladığınızı hissetmek için grupla aynı fikirde olmanız gerektiğini düşünmeyin. Kendi bakış açınızı korumak çok önemlidir.

TERAZİ
Sevgili Terazi burçları bugün zihinsel farkındalığınızın yüksek olduğu bir gün olacak. Keskin ve net düşüncelerinizin arasından geleceğe dair planlar yapmak için harika bir zaman! Özellikle iş ve kariyer anlamında kendini geliştirebileceğiniz bir alana geçiş yapıyorsunuz.

AKREP
Sevgili Akrep burçları, bugün başkalarıyla paylaşmaktan çekinmemeniz gereken bazı yeni, radikal düşünceler üretme eğilimindesiniz. İlerici düşüncelerinizle ilerlemek konusunda agresif olun. Karşıt görüşlere sahip insanlarla iletişim oldukça değerli olacaktır.

YAY
Sevgili Yay burçları, bugün düşüncelerinizi ifade etmek için harika bir gün olacak. Sorunları çözmenin özgür ve alışılmadık gücünü hissedecek ve kendinizi adeta problemleri yok etmeye adayacaksınız. Kendiniz için düşünebilmenin önemini fark ederek adım atın.

OĞLAK
Sevgili Oğlak burçları, bugün zihinsel yeteneklerinize meydan okuduğunuz bir gün olacak. Özellikle iş ve kariyer kapısında attığınız adımlar sayesinde kısa sürede karşınıza yeni fırsatların çıktığını göreceksiniz. Fırsatları değerlendirerek kendiniz için en doğru kararı vermenin zamanı geldi.

KOVA
Sevgili Kova burçları, bugün uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız ya da aile üyesinden gelecek olan haber sizi oldukça şaşırtacak. Bu bilgilerin son derece önemli olduğunu göreceksiniz, bu nedenle tüm iletişim hatlarını açık tuttuğunuzdan emin olun. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı değil, aynı zamanda başkalarının ihtiyaçlarını da karşılamak adına adım atacağınız bir gün olacak.

BALIK
Sevgili Balık burçları, bugün kendinizden çok başkalarını düşündüğünüz ve onların işlerine yardım etmek için koştuğunuz bir gün olacak. Başkalarının eylemlerinden ve güdülerinden şüphe duymak, yalnızca size olan güvenlerini kaybetmelerine neden olur. Bu nedenle sosyal anlamda kendinizi doğru bir şekilde ifade etmeye özen gösterin.