Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz ay bir doğum günü partisinde başlayan tartışmanın ardından ayrılık kararı aldı.

Çift, aralarındaki anlaşmazlıkların medyaya yansıdığını ve özel konularda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirterek ayrılıklarını duyurdu.

Ayrılığın ardında, Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'i Defne Samyeli ile aldattığı iddiaları yer alıyor. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, ilişkilerine bir şans vermek için terapi almış ancak sonuç alınamayınca ayrılık kararı aldılar.

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

SKANDAL İDDİA
Buraya kadar her şey gayet normaldi ancak, olay bundan sonra başlıyor! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin arasında yaşanan tartışma ile Defne samyeli ve Çağrı Telkıvıran arasında yaşanan tartışmalar ile aynı zamanlarda olduğu ortaya çıktı! Bu iki çiftin aralarında eş zamanlı anlaşmazlıklar ise; Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’i Defne Samyeli ile aldattığı haberlerini gündeme getirdi!