KOÇ BURCU

Koç burcu, insanlarla kolay samimi olabilen, sevilen ve belli şartlar oluştuğunda sıcak bir burçtur. Lakin, çabucak sinirlenebilecekleri gibi bu sinirleri kısa sürede de bitebilir. Kısacası Koçlar çabucak kavga edebilecek bir yapıya sahiptirler. Koç burcu bireyleri, kavga oluşturabilecek bir durum olduğunda ya tamamen sessiz olurlar ya da tam bir kavgacı olurlar. Koç burcunun bu durumdaki en iyi yanı, öfkelerini çabucak ortaya çıkarsalar da kin tutmayışlarıdır. Koçlar, kızdıklarında kolayca kavgaya girişebilirler.

BOĞA BURCU

Boğa burçlarının fikirlerine katılmazsanız ya da desteklemezseniz hemen sizinle kavga edebilir. Kavga çıkaran konuyu ortaya atan bireye bağırabilirler. Genellikle kavgaya zemin hazırlayan kişiye bağırmaya başlarlar. Boğalar ile sakin bir tartışma ortamında olsanız bile bu işin sonu büyük bir kavgaya gitmeye yakındır.

Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi? Üniversite sınavında yeni dönem! LGS tarihi değişecek mi?

İKİZLER BURCU

İkizler ailesiyle, anne ve babasıyla, eşiyle kavga etmeye yatkındır. Çevresindeki insanlar ile çıkarları zıt düştüğünde hemen kavga ederler. Daha iyi bir çıkar bulduklarında sizi unutabilirler. İkizler kavgayı dikkat çekmek için çıkarabilirler ve kavga sırasında ağır konuşmalarıyla kalp kırabilirler. 

ASLAN BURCU

Aslan burcu bireyleri kendilerine saygısızlık yapanları affetmezler ve hemen kavga çıkartırlar. Bu kavga seçeneği yerine kısa süre ya da uzun süre olarak konuşmayı keserek karşı tarafı cezalandırabilirler.Aslanlar, bitmeyen söz savaşları ile size iğneleyici sözleri ile saldırabilir.