Konyalı üç çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla sonlandırdıktan sonra aldığı şok bir haberle sarsıldı: Çocuklarının 2'sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Eski eşi, çocukların babasının Hüseyin A.'nın kuzeni olduğunu iddia etti.

Hüseyin A., boşandıktan kısa bir süre sonra komşularının çocukları için DNA testi yaptırmasını önermesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarına göre, üç çocuğun babası olduğu doğrulandı ancak 15 yaşındaki oğluyla 12 ve 9 yaşlarındaki kızlarından ikisinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı.

Hüseyin A., yaşadığı şoku şu sözlerle ifade etti: "Eski eşim önce 'Bana tecavüz etti' dedi, ama 12 yıl dost hayatı yaşamışlar. Benim evimde, benim soframda, benim yatağımda yıllarca dost hayatı yaşamışlar. Ben otelden gelip, akşam da inşaatlarda çalışmaya gittiğimde bunlar evde hayatlarını sürdürmüşler. Bu beni psikolojik olarak yıktı."

Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor

Kendi akrabası olan eski eşinin, Hüseyin A.'ya ait müstehcen fotoğrafları ailesine gönderdiğini de belirtti: "Eski eşim, boşanma aşamamızda, benim çıplak fotoğraflarımı telefonumdan alarak bütün tanıdıklara gösterdi. Beni rezil etmeye çalışarak insan içine çıkamaz hale getirmeyi amaçladı."

Hüseyin A., çocukların hala kendisini baba olarak bildiğini belirterek, "Bu çocukların hayatı ve geleceği söz konusu. Ben şimdiye kadar biyolojik babaları değildim, ama bu çocuklara babalık yaptım. Bu çocukların gereken, ne yapılması gerekiyorsa adaletten bunu bekliyorum. O çocukların geleceği, hayatlarını düşünüyorum. Çünkü soy bağı reddedilecek. Psikolojik olarak o çocuklar çökecek" dedi.

Hüseyin A., eski eşinin müstehcen fotoğraflarını akrabalarına gönderdiğini belirterek özel hayatın gizliliği ihlalinden suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.