Muratlı Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel 'Hıdırellez Şenlikleri' kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Melek Mosso, performansıyla olduğu kadar tepkisiyle de gündeme geldi. Konser sırasında, Mosso'ya çiçek takdim etmek için sahneye çıkan Belediye Başkanı Nebi Tepe'ye, ünlü sanatçıdan unutulmaz bir yanıt geldi.

Başkan Tepe'nin çiçekleri takdim ettikten sonra Mosso'ya sarılma isteği karşısında sanatçı, "Sarılalım, sonra sıkıntı olmasın" ifadesiyle imalı bir yanıt verdi. Bu beklenmedik yanıtın ardından başkan ve sanatçı sarılarak bu ilginç anı geride bıraktılar.

Geçmişte Başkanın İstifası Gündem Olmuştu!

Mosso'nun bu tepkisi, geçmişte benzer bir durumda yaşanan olayları akıllara getirdi. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Kiraz Festivali'nde konser veren sanatçı, o gece sahneye çıkan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile birlikte şarkı söylemişti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Öğretmen Atamaları Pazartesi Günü Açıklanacak

Bu durum, başkanın ünlü şarkıcıya sarılmasıyla daha da ilginç bir hâl almıştı. Ancak bu durum, kamuoyunda pek de olumlu karşılanmamış ve Belediye Başkanı Yüksel, tepkiler üzerine istifa etmişti.

Melek Mosso'nun bu son konseri, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde büyük bir coşkuyla geçerken, sanatçının bu tavrıyla önceki olayları hatırlatması da konserin en dikkat çekici anlarından biri oldu.