Bu yılın yaz okulu süreci için tarihler belirlendi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) yaz okulu kayıtları, 2023 yılında 3-7 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Bu tarih aralığında kayıtlarını tamamlayan öğrenciler, 10 Temmuz'da start alacak yaz okulu eğitim programına katılma imkanı elde edecekler.

Yaz okulunun amacı, öğrencilere belirli derslerde yoğunlaşma fırsatı sunarak, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Bu dönem, Ağustos ayının sonlarına kadar devam edecek. Daha sonra öğrenciler, yaz okulu sınavlarına girecekler ve elde ettikleri bilgileri sınavlarda sergileme fırsatı bulacaklar.

Yaz Okulu Sınavları: Yüz Yüze mi, Yoksa Online mı?

Emekliye müjdeli kulis bilgisi! Seyyanen zam geliyor mu? Emekliye müjdeli kulis bilgisi! Seyyanen zam geliyor mu?

Kayıt tarihleri ve süreci netleşmiş olmasına rağmen, öğrencilerin aklında bir soru daha var: "Yaz okulu sınavları yüz yüze mi yoksa online mı gerçekleştirilecek?" Bu konuda maalesef henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Sınavların hangi formatla yapılacağına dair bilgilendirme, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılacak olan resmi açıklamayla netlik kazanacak. Açıklama yapıldığında sizlere en hızlı ve doğru bilgiyi sunmayı taahhüt ediyoruz.