Elektrikli bisikletler, şehir içi ulaşımda hem ekonomik hem de çevre dostu bir alternatif olarak dikkat çekiyor. BİM, bu hafta Ape Ryder DC20 modelini 39.999 TL fiyatla sunuyor. 50 km menzil sunan ve 150 kg taşıma kapasitesine sahip bu bisiklet, trafik sıkışıklığından kaçınmak isteyenler için ideal.

Akıllı televizyonlar konusunda ise BİM, çeşitli marka ve modellerde indirimli fiyatlar sunuyor. Senna ve TCL marka Ultra HD televizyonlar, yüksek görüntü kalitesi ve akıllı özellikleriyle öne çıkıyor. Özellikle, TCL 55' 4K Ultra HD Google TV, 18.999 TL gibi rekabetçi bir fiyatla listeleniyor.

Gaming Aksesuarları ve Küçük Ev Aletleri

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

Oyun severler için Polosmart markasından çeşitli gaming aksesuarları da BİM Aktüel'de yer alıyor. Oyuncu klavyeleri, mouse ve mouse padler, uygun fiyatlarla sunuluyor. Polosmart PGM20 oyuncu klavyesi 299 TL, PGM24 mouse ve mouse pad seti ise 159 TL fiyat etiketine sahip.

Evdeki konforu artıracak küçük ev aletleri de BİM kataloğunda bulunuyor. Fakir marka Türk kahve makinesi ve Corby marka akıllı drone gibi ürünler, günlük yaşamı kolaylaştıracak teknolojiler arasında.

 Elektrikli bisikletler, akıllı TV'ler, oyun aksesuarları ve daha birçok üründe cazip indirimler, BİM mağazalarında sizi bekliyor. Bu fırsatları değerlendirmek için 19-25 Nisan tarihleri arasında en yakın BİM mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın.