Kayseri'de  meydana gelen olayda 13 yaşındaki T.Ş., okul arkadaşı olan Hürkan Samet Durmaz'ı inşaat alanında bıçaklayarak dehşet saçtı. Olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınan T.Ş., yapılan sorgusunda cinayet işlediğini itiraf etti. Gerçekleşen olayı, bilgisayar oyunundaki görev için yaptığını ifade etti. "Oyunda bir arkadaşımı öldürmem gerekiyordu" cümlesine yer verdi.

Meteoroloji Açıkladı: Şiddetli Yağışlara ve Sel Riskine Karşı Dikkatli Olun Meteoroloji Açıkladı: Şiddetli Yağışlara ve Sel Riskine Karşı Dikkatli Olun

Geçtiğimiz gün saat 13.30 sıralarında 8'inci sınıf öğrencileri olan 13 yaşındaki Hürkan Samet Durmaz ile arkadaşı T.Ş. arasında tartışma yaşandı. O esnada T.Ş., arkadaşı Hürkan Samet'i vücudunun çeşitli noktalarından bıçaklayıp olay yerinden uzaklaştı.

Durumu ciddi olan Hürkan Samet Durmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi. T.Ş.'nin ailesi haberi alınca polis ekiplerince yaklandı.

İncelemeyi başlatan ekipler, olay esnasında T.Ş.'nin yanında olduğunu Ş.K.'yi de gözaltına aldı. 2 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. T.Ş. tutuklandı, Ş.K. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.