UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray, A Grubu'ndaki 3'üncü maçını evinde oynayacak ve Bayern Münih'i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta  Beşiktaş maçında sakatlık yaşayan Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Mauro Icardi'nin durumu ise merak konusu olmuştu. Taraftarları ve hayranları bu duruma çok üzülmüştü. Arjantinli futbolcunun bu dev maçta oynayıp oynamayacağı ise merak ediliyordu. Alınan bilgilere göre İcardi'nin maçta oynayıp oynamayacağı maçtan hemen önce belli olacak. Taraftarlar heyecanla maçın başlamasını bekliyor.

Mauro Icardi'nin ilk 11'de yer almaması durumunda Barış Alper Yılmaz, ileri uçta görev yapacak. 

galatasarayda-mauro-icardi-bayern-maq6_cover

Galatasaray bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 9, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 17 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik yaşamıştı.

Rams Park'ta yapılacak maç, saat 19.45 başlayacak.  Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. 

Galatasaray, gruplara sahasında Kopenhag ile 1-1 berabere kalarak başladımıştı. Sarı-kırmızılılar, ikinci maçta ise Manchester United'ı deplasmanda 3-2 mağlup etti. Bayern Münih de grubun ilk mücadelesinde evinde Manchester United'ı 4-3, ikinci karşılaşmada da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1'lik skorla yendi. 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Türkiye'de Exxen platformu yayınlayacak. Platform, yeni üye olanlara 10 günlük şifresiz izleme imkanı da sunuyor.

MUHTEMELEN 11'LİLER İSE ŞU ŞEKİLDE;

İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak İçişleri Bakanı: Terör Örgütlerin Taksim'e Gelme Çağrılarına Karşı Önlem Alınacak

Galatasaray: Muslera, Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Torreira, Kaan, Kerem, Zaha, Tete, Barış

Bayern Münih: Uriech, Davis, Min-Jae, De Ligt, Laimer, Kimmich, Musiala, Muller, Sane, Coman, Kane