Merkez Bankası'nın bugün açıklanan faiz kararı sonrasında bankalarda ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları güncellendi. Piyasalar, faiz oranlarının yükseleceğini öngörmüşken, bu süreçte bankalar tarafından yapılan güncellemeler dikkatle takip ediliyor.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bankalar, kredi kartları ve kredilerde gecikme faiz oranlarının artacağını duyurdu. Faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte bankaların Merkez Bankası'ndan alacakları paraya göre kredi ve faiz oranlarında değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya Sınavlara Hazırlanmanın Maliyeti Cep Yakıyor! Öğrenciler Yüksek Harcamalarla Karşı Karşıya

Yüksek enflasyonlu bir ortamda olan Mehmet Şimşek ve ekibi, zorlu bir görev üstlenirken, bu süreçte Merkez Bankası kararı sonrasında bankalardaki ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları da belirlendi.

Bankalar, faiz kararının ardından yeni faiz oranlarını güncellemeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda, bayram sonrası Ağustos ayı itibariyle tüketiciye yansıyacak değişkenlerin belirlendiği ifade edildi.

 İşte ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi güncel faiz oranları...

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI