Cumhuriyetin 100. yılında bankalar, vatandaşlara özel bir fırsat sunarak, faizsiz ve taksitli nakit avans kampanyalarını hayata geçirdi. Bu kampanyalarla 10 bin, 15 bin ve 20 bin liralık faizsiz nakit avans fırsatları sunulduğu belirtildi. Kampanyaların detayları ise şu şekilde:

Akbank faizsiz kampanyası

Akbank'tan yapılan açıklamada, 20 bin lira tutarında 6 ay vadeli faizsiz nakit avansın geri ödemelerinin ayda 3 bin 333 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Garanti BBVA'nın fırsatı

Garanti BBVA, 6 ay vadeli ve 15 bin TL tutarında faizsiz nakit avans kampanyası ile vatandaşların karşısına çıktı.

Yapı Kredi ve özel kampanya

Yapı Kredi Bankası da 15 bin TL'lik faizsiz nakit avans kampanyasını 6 ay vadeli olarak başlattığını duyurdu.

İş Bankası'ndan 20 bin TL fırsat

İş Bankası, 20 bin liralık faizsiz nakit avansını 6 ay vadeyle sunarken, aylık geri ödemelerin 3 bin 333 TL olarak belirlendiğini açıkladı.

QNB Finansbank ve mobil başvuru

QNB Finansbank, 10 bin TL'lik 6 ay vadeli faizsiz nakit avansı için başvuruların bankanın mobil uygulaması üzerinden yapıldığı bilgisini paylaştı.

Kuveyt Türk'ten son gün uyarısı

Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı:  İşte başvuru şartları ve detaylar Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı: İşte başvuru şartları ve detaylar

Kuveyt Türk, 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans kampanyası için 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunulabileceğini belirtti.

Başvuru süreci nasıl işleyecek?

Bankaların faizsiz kampanyalarına başvuru yapmak isteyenlerin ilgili bankanın müşterisi olması gerekiyor. Banka müşterisi olmayan bireyler, bankaların mobil uygulamalarını indirerek müşteri olabilirler. Müşteri olduktan sonra, faizsiz nakit avans ve ihtiyaç kredisi başvuruları yapılabilecek.