Meteoroloji açıkladı: 4 gün tüm yurtta yağış var Meteoroloji açıkladı: 4 gün tüm yurtta yağış var

Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Habertürk TV yayınında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren açıklamalarda bulundu. Kerimoğlu, İmamoğlu'nun psikolojik sorunları olduğunu belirterek, ona hasta gözüyle baktığını ifade etti.

Başkan Kerimoğlu, İmamoğlu'nun tavırlarını değerlendirirken, "Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum" dedi. Ayrıca, geçmişte İmamoğlu'na arkadaş yakınlığıyla baktığını ve belediye başkanlığı süreçlerinde de destek verdiğini belirten Kerimoğlu, son birkaç yıldır İmamoğlu'na doktor gözüyle baktığını ifade etti. Kendisi cerrah olmasına rağmen, İmamoğlu'nun psikolojik durumunu değerlendirdiğini söyledi.

Başkan Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde devam etti: "Her ne kadar cerrah da olsam, kendisinin psikolojik durumuna bakıyorum. Sayın İmamoğlu'nun küçümseyen tavrı ve kibirli tavrını kendisine hiç yakıştıramıyorum. 'Bir elimde ayı tuttum, bir elimde güneşi tuttum, İBB Başkanıyım' ifadesi gerçekten bir kibir ifadesi. Kibir, siyasetçinin olgun düşünmesini ve sağlıklı karar almasının önünde engeldir. Siyasetçiyi zehirler."