Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Bakanlık, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1500 yeni personel alacağını açıkladı. Alım süreci hakkındaki detaylar Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla birlikte kamuoyuna sunuldu. Adaylar, 19 Şubat'a kadar İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Noter Huzurunda Kura Çekilişiyle Belirlenecek

İşe alınacak tarım işçileri, İŞKUR tarafından Bakanlığa bildirilen adaylar arasından seçilecek. Seçim süreci, sınav yapılmaksızın 27 Şubat 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişiyle tamamlanacak. Kura çekilişinin yeri ve saati gibi önemli bilgiler, Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Bakan Yumaklı: "Ailemizin Gücüne Güç Katıyoruz"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 1500 tarım işçisi alımı sürecinin başladığını belirterek, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.